Ειδήσεις & Ανακοινώσεις

Ειδήσεις & Ανακοινώσεις

Ημερίδα για την ενσωμάτωση των Τ.Π.Ε. στην μαθησιακή διαδικασία

Κατηγορία: Ανακοινώσεις

Το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, διοργανώνει για δωδέκατη συνεχόμενη χρονιά την ετήσια Ημερίδα με θέμα την ενσωμάτωση των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνίας (Τ.Π.Ε.) στη μαθησιακή διαδικασία. Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Ιουνίου από τις 8:30 μέχρι τις 13:00 μ.μ. στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία.

Η Ημερίδα απευθύνεται σε μαθητές, εκπαιδευτικούς, διευθυντές καθώς και στους επιθεωρητές των σχολείων που συμμετέχουν στα ακόλουθα Προγράμματα του Τομέα Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας:

Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας οι εκπαιδευτικοί και μαθητές από τα σχολεία που συμμετέχουν στα εν λόγω προγράμματα θα παρουσιάσουν, στην Έκθεση Αφίσας (poster session), τις εργασίες και καλές πρακτικές τους μέσα από δράσεις και εφαρμογές που υλοποίησαν κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σχολικής χρονιάς.

Η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι δωρεάν. Στους εκπαιδευτικούς και στους μαθητές/τριες θα δοθούν οι πιστοποιήσεις επιτυχούς συμμετοχής και ολοκλήρωσης των τριών εντόπιων Προγραμμάτων. Σε κάθε σχολείο θα δοθεί επίσης αντίστοιχη πλακέτα πιστοποίησης για τη συμμετοχή του.

Σύνδεσμοι

elGreek
Scroll to Top